Bulvár, celeb

2008.04.09. 13:43

Félrekezelték Kylie Minogue-ot

<p>Először félrediagnosztizálták Kylie Minogue mellrákját - mondta az énekesnő egy amerikai tévé-show-ban. A 39 éves énekesnő 2005-ben jelentette be, hogy daganatos betegségben szenved. <BR /><BR /><dia width="900" height="700" alt="Kylie Minogue II."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kylie_Minogue_II_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kylie Minogue II." /></a></dia></p>

"Azért mert valaki fehér köpenyt visel és nagy orvosi eszközöket használ, nem biztos, hogy igaza van" - nyilatkozta az ausztrál sztár az Ellen DeGeneres beszélgetős show-ban. Hozzátette: az első orvos, akihez ment azt állította, hogy tökéletesen egészséges, ezért nem aggódott és folytatta turnéját, amelyet később a betegség miatt félbeszakított.

"Nem azért mondom, hogy megijesszem az embereket, ez csak egy tény" - mondta a sztár, majd azt tanácsolta a nőknek, hogy ha kétségeik vannak, menjenek el egy másik orvoshoz is.

Kylie Minogue egyébként azt nyilatkozta tavaly, hogy a mellrák miatt érzett dühe erőt adott neki és segített abban, hogy elkészítse új "X" című albumát.

Az ausztrál énekesnő egyébként május 15-én Budapesten koncertezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!