Bulvár, celeb

2008.03.06. 08:31

Nincs a halálán Patrick Swayze

<p>Cáfolja a Patrick Swayze állapotáról tegnap megjelent sajtóértesüléseket az amerikai filmsztár orvosa - idézte az AFP hírügynökség a People magazint. A "Dirty Dancing" és a "Ghost" filmek sztárja állítólag jól reagál a kezelésekre, miután hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála. <A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Patrick_Swayze_2008_03_06_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Patrick Swayze 2008.03.06." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></p>

Az amerikai színész orvosa elmondta, hogy a daganat csak kismértékben terjedt el Patrick Swayze szervezetében, és jól reagál a kezelésre. "Minden értesülés a fizikai állapotáról abszolút valótlan" - mondta George Fisher.

A doktor azután nyilatkozott, hogy szerdán az amerikai sajtóban, majd az interneten futótűzként terjedt a hír, miszerint Patrick Swayze hasnyálmirigyrákja olyan előrehaladott stádiumban van, hogy szervezete már nem reagál a kezelésekre, és csak hetei lehetnek hátra. Swayze szóvivője is cáfolta ezt, mint mondta: Swayze folytatja mindennapi tevékenységét, és dolgozik a következő filmjein.

Patrick Swayze az amerikai People magazintól a "Legszexisebb Férfi" címet kapta 1991-ben. Magyarországon egyebek mellett olyan filmekkel vált népszerűvé, mint a Dirty Dancing, a Ghost, vagy az Országúti diszkó.

  • Patric Dempsey csúcsformában
  • Katherine Heigl férjhez ment
  • Az év legszexisebb pasijai
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!