Bulvár, celeb

2008.03.07. 10:35

Lindsay Lohant kísérti a múltja

<p>Egy neves divatház úgy döntött, Hilary Swankre cseréli Lindsay Lohant. <dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Lindsay_Lohan_2007__12__19_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Lindsay Lohan 2007. 12. 19." /></a></dia></p>

Lindsay Lohan jó útra tér. Vagy mégsem? A sorozatos botrányairól elhíresült színész-énekes a minap azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy hátrahagyva eddigi életvitelét, szeretne ezentúl inkább a filmjeire és a dalaira koncentrálni.

- Visszatértem, és már csak a karrieremre koncentrálok. Jelenleg egy vígjáték felvételein dolgozunk Jack Blackkel és David Arquettel. Sőt, hamarosan elkészül az új albumom is – jelentette ki magabiztosan a botrányhősnő.

Úgy hírlik azonban, hogy a neves divattervezőt, Jill Stuartot nem győzte meg Lohan kisasszony hirtelen pálfordulása. Egy angol újság értesülései szerint ugyanis a divatdiktátor már nem tart igényt arra, hogy az előzetes terveknek megfelelően Lindsay Lohan képviselje a divatházat.

Jill Stuart szerint a hölgy botrányai miatt nem lenne jó cégér, ezért úgy döntöttek, hogy Hilary Swanket kérik fel a megtisztelő feladatra. A divatház szóvivője szűkszavúan csak ennyit nyilatkozott a témában: - Még semmi sem biztos. Egyelőre nem tudjuk, mit tegyünk.

Hilary mindenesetre remek választásnak tűnik, hiszen érettebb és a színészvilágban is sokkal nagyobb tiszteletnek örvend, mint vetélytársnője. Úgy tűnik tehát, hogy Lindsay-nek még nagyon sokat kell tennie azért, hogy megint komolyan vegyék.

Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!