Bulvár, celeb

2008.03.07. 06:50

Leó ismét munkában

<p>Leó három hónap betegség után vasárnap visszatér a képernyőre. <BR /></p>

Nagy Zsolt, azaz Leó végre túl van a nehezén! Hosszú ideje húzódó betegségét lassan elfelejtheti, laboreredményei sokat javultak az elmúlt hetekben. Blogjában írt már arról, hogy egy nagy meglepetéssel készül azoknak, akik aggódtak érte és a gyógyulásáért drukkoltak. A Netbulvár megtudta, mi is ez a meglepetés: vasárnap Leó visszatér a képernyőre!

- Sokkal jobban vagyok. Napról napra javul az állapotom és ezt a vizsgálatok eredményei is alátámasztják. Drasztikusan lecsökkent a bilirubin szintem, ez már a bőröm és a szemem színén is látszik. Egyre erősebb vagyok. Nagyon várom már, hogy újra dolgozhassak! Három hónap fekvés után jó lesz újra dolgozni, újra találkozni a stábbal, hiszen számomra a Cool Tv nem csak egy munkahely, rengeteg barátot szereztem, amióta ott dolgozom.

Leó vasárnap a délutáni kívánságműsort fogja vezetni, amit próbál majd személyessé tenni.

- Amíg beteg voltam, rengeteg levelet, sms-t kaptam. Sajnos nem is tudtam az összesre reagálni, de az adásban szeretném meghálálni a bíztatást mindenkinek. Különleges lesz a vasárnapi műsor, azt szeretném, ha sok telefonáló lenne és beszélgethetnénk olyan fontos kérdésekről, mint az egészség, a betegség, de főként az élet szeretete!

A műsorvezetőben nagyon mély nyomot hagyott az elmúlt időszak, nem csoda, hogy ezek a dolgok foglalkoztatják. Ugyanakkor nem szeretne egy szomorú műsort csinálni, igyekszik ezeket a fajsúlyos témákat a lehető legkönnyedebben tárgyalni.

Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!