Bulvár, celeb

2008.03.06. 06:22

Kumin Viktória kisbabát vár!

<p>Kumin Viktória augusztusban karjában tarthatja első kisbabáját. Az RTL Klub híradósa a negyedik hónap környékén jár.</p>

- Nagyon meglepő, hogy egyáltalán nem voltam rosszul, semmi kellemetlent nem éreztem. Nem küzdöttem hányingerrel vagy olyasmivel, amivel korábban rémisztgettek kismamák. Az is előfordult, hogy én néztem őket rémülten, milyen rosszul vannak. Mintha éhesebb lettem volna, mint szoktam lenni és talán fáradtabb is, de ezt nem tudom megítélni, mert sokszor kelek korán a reggeli híradók miatt. Hogy ilyenkor a kisbaba miatt alszom délután vagy a hajnali ébredés miatt – ki tudja? – mesélte Kumin Viki boldogan a Netbulvárnak.

Természetesen a családon kívül a kollégák is boldogan fogadták a hírt.
- Még azelőtt akartam szólni nekik, mielőtt látszódik is rajtam. Mindenki örült, volt, akinek gyakorlott szemmel már gyanús is voltam. De nemcsak örültek a kollégák, hanem sokat segítettek is. Azonnal beugrottak, ha például orvoshoz kellett mennem.

A kicsi augusztusban érkezik. Hogy kisfiú vagy kislány lesz-e, egyelőre nem tudni.
- Már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy kiderüljön. Egyébként mindegy, mert nagyon várjuk. Már gondolkoztunk neveken is, de ezerszer meg fogjuk magunkat gondolni.

Kumin Viktória úgy tervezi, hogy nyár közepéig dolgozik majd. Addigra az is eldől, hogy kék vagy rózsaszín ruhácskákat kell vásárolniuk.

Kotroczó Róbert, az RTL Klub hírigazgatója nem először kapott gólyahírt az elmúlt hónapokban.

- Viki a negyedik a sorban, aki a hírigazgatóság hölgytagjai közül áldott állapotba került. A hírnek mindenki nagyon örült. A kolléganők többsége abban az életkorban van, amikor természetes dolog, hogy gyermeket vállalnak. A szerkesztőségben úgy alakítjuk a napi munkamegosztást, hogy a kismamák el tudjanak menni vizsgálatra, és amikor gyermekük megszületik, akkor se akadjon meg a munka.
Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

  • Jennifer Lopez ikreket szült
  • Kiszel Tünde egy férfimagazinban?
  • Christina Aguilera megmutatta fiát
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!