Bulvár, celeb

2008.03.06. 11:47

Kiszel Tünde felvilágosítja kislányát?

<p>Kiszel Tünde konzervatív nevelést kapott szüleitől, így nem csoda, hogy ő is próbálja óvni kislányát, amíg csak lehet.</p>

Nem sokára azonban túl kell esniük egy komoly beszélgetésen, ahol Donatella számára világossá válik majd: a kisbabát nem a gólya hozza. Hogy miként képzeli el lánya felvilágosítását a naptárdíva, arról mesélt.

- Egy-két év még biztosan van addig, amíg sort kerítünk erre a beszélgetésre, hiszen Donatellát egyelőre nem foglalkoztatják a fiúk. Azon a véleményen vagyok, hogy a fiatalokat meg kell óvni attól, hogy túl korán kezdjenek szexuális életet élni. Azt tanácsolom minden fiatal lánynak, és persze majd az én Donatellámnak is, hogy ne kapkodjanak, várják meg azt a fiatalembert, akit igazán szeretnek. Legyen tartásuk a lányoknak és ne legyenek felelőtlenek!

Nem tartom helyesnek, ha túl korán kezdik a fiatalok, hiszen tizenévesen még nem elég fejlettek agyilag az ilyen kapcsolatokhoz. Senkinek nem jó, ha a tájékozatlanságuk miatt egy nem várt terhesség vagy valamilyen betegség következményeit kell viselniük.

Kiszel Tünde szerint a legfontosabb a romantika és az érzelmek. Enélkül sivár és csak a biológiai ösztönökön alapuló kapcsolatot tudnak kialakítani.

- Engem szigorúan neveltek, így elég későn, 20 éves koromban veszítettem el az ártatlanságomat. Azt a bizonyos estét hosszú udvarlás és egy romantikus, nagy szerelem előzte meg, így nagyon szép emlék ként él az emlékezetemben.

Bár Donatellát a játék egyelőre jobban érdekli, mint a fiúzás, nem árt felkészülni a nem is olyan távoli jövőre, hiszen a kislány máris kivívta a fiúk kitüntető figyelmét.

- Valentin napkor kapott az egyik osztálytársától egy rózsaszín kis borítékot, benne egy cetlivel, amin ez állt: szeretlek. Azt javasoltam Donatellának, hogy ne válaszoljon rá, majd ír még az a fiú. Nem kell rögtön válaszolni.

Hogy Kiszel Tünde és kislánya mikor esnek át ezen a meghatározó beszélgetésen, azt egyelőre nem tudni, egy azonban biztos: csak úgy mint annak idején Tünde, Donatella is bármiben számíthat anyukájára.
Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

  • Kiszelnek már megvolt Clayderman
  •  

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!