Bulvár, celeb

2008.03.13. 10:30

George Clooney újra a Vészhelyzetben?

<p>A 15. , és valószínűleg az utolsó "Vészhelyzet"-szezonra az alkotók visszahívnák a kórházsorozat egykori sztárjait, egyebek mellett George Clooney-t és Noah Wyle-t is - mondták el a széria producerei az Entertainment Weekly című, amerikai szórakoztatóipari hetilapnak. <dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Szt_rok_George_Clooney/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Sztárok-George Clooney" /></a></dia></p>

A "Vészhelyzet" valószínűleg utoljára tér vissza az amerikai NBC képernyőjére idén ősszel: a 15. szezonban az alkotók "ismét szívesen látnák a sorozat régi szereplőit". Így megkörnyékezik a Doug-ot játszó George Clooney-t és a Carol nővért alakító Julianna Margulies-t is. Egyelőre tőlük nem kaptak választ, de a Carter dokiként ismert Noah Wyle négy epizód erejéig már biztosan visszatér az utolsó részekben.

Magyarországon egyelőre a "Vészhelyzet" 13. szezonjának részei láthatóak kedd esténként az RTL Klubon.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!