Bulvár, celeb

2008.03.15. 15:50

Belenéztek Britney Spears orvosi papírjaiba - kirúgják a kórházi alkalmazottakat

<p>Los Angeles - Elbocsátanak több mint 13 kórházi alkalmazottat abból a Los Angeles-i egészségügyi központból, amelynek pszichiátriáján idén már kétszer kezelték Britney Spearst.</p>

A dolgozók közül ugyanis többen belenéztek a popsztár szigorúan titkos vizsgálati dokumentumaiba - nyilatkozta a kórház egyik illetékese az amerikai People magazinnak.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az alkalmazottak mikor néztek bele a papírokba és pontosan mit tartalmaztak Spears orvosi dokumentumai. Az esetről már pénteken írt a Los Angeles Times is: a napilap úgy tudja, hogy a több mint 13, a közeljövőben elbocsátandó dolgozó között nincsenek orvosok. A UCLA ((júszíelé)) Orvosi Központ másik 12 alkalmazottja pedig megrovásban részesül, mert Britney számítógépre vitt adataiban kutakodtak.

Arra egyelőre nincs bizonyíték, hogy bármely kórházi dolgozó kiszivárogtatott volna bármiféle titkos információt Britney ápolásáról. Egyébként nem ez volt az első alkalom, hogy a kórházban ilyen eset történt: 2005. szeptemberében több alkalmazottat kirúgtak ugyanebből az intézményből, mert belenéztek Spears orvosi papírjaiba, miután megszülte első gyermekét, Sean Preston-t.

Britney Spears meztelen képei
Hamarosan Britney Spears eddiginél is intimebb fotói áraszthatják el az internetet. Az énekesnőt ugyanis megzsarolták.

Britney Spears legrövidebb szoknyája
Ha éppen nem bugyi nélkül rohangál Britney Spears, akkor is sikerül meghökkenteni az őt mindig követő fotósokat.

Két hónap után Britney láthatta fiait
Britney Spears néhány órát gyerekeivel tölthetett, miután egy nappal korábban erre engedélyt kapott - közölte a BBC brit közszolgálati televízió internetes oldalán vasárnap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!