Bulvár, celeb

2008.02.28. 15:15

Keith Richards szerint Mick Jagger hiú

<p>Mick Jagger "egy kicsit hiú" és "hatalommániás" - állítja Keith Richards az Uncut című brit magazin csütörtöki számában megjelent interjújában.</p>

A 64 éves gitáros a zenei és filmes szaklapnak hozzátette: fiatal önmagának azt mondta volna, hogy "hagyja abba a drogozást". A zenész abból az apropóból adott interjút, hogy hamarosan Nagy-Britanniában is bemutatják a Rolling Stones-ról szóló, Martin Scorsese által rendezett Shine A Light című koncert-dokumentumfilmet.

Richards elmondta: mindig Mick Jagger-nél kell, hogy maradjon az irányítás, és az énekes "már amikor felkel, tudja, hogy kit kell felhívnia." Richards ezzel ellentétben "felkelés után három-négy órát is vár, mielőtt egyáltalán csinál valamit."

Mick Jagger színpadi viselkedéséről a Stones-gitáros elmesélte, hogy szerinte az énekes "egy kicsit hiú", de szerinte ez nem baj, mivel a "banda a hátán el tudja vinni Jagger hiúságát."

A drogokról beszélve Richards hozzátette: fiatalabb önmagának azt mondaná, hogy fejezze be a drogozást, sőt "ezt tanácsolja minden fiatalnak."

Szerinte a kábítószerek "nem érik meg az élményt."

  • Magyarul köszönt Mick Jagger
  • Rolling Stones - egy újraélesztés és 17 rosszullét
  • Nem gondolták, hogy "Afrikába" jönnek
  • Magyarul tanul Mick Jagger
  • Budapesten a Rolling Stones
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!