Bulvár, celeb

2007.12.05. 09:09

Avril Lavigne budapesti fellépésére készül

<p>Pár nappal ezelőtt jelentette be Avril Lavigne, hogy a nemrég meghírdetett észak-amerikai körútja után Európát veszi célba. <dia width="850" height="630" alt="Avril Lavigne2007.10.25."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Avril_Lavigne2007_10_25_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Avril Lavigne2007.10.25." /></a></dia></p>

A Best Damn nevű turné május 2-án Glasgow-ból rajtol. Számunkra a legjobb hír azonban az, hogy július 7-én hazánkban is fellép a népszerű énekesnő. “Képtelen vagyok betelni azzal az érzéssel, hogy úton vagyok!” - nyilatkozta Lavigne.

“Számomra a legnagyobb élmény, amikor a rajongóimnak játszom és úgy gondolom, ez az energia érzékelhető a koncertjeimen”.

Best Damn Thing, az új album – megjelent 2007 áprilisában. Angliában és Európa több országában már platinalemez, világviszonylatban eddig több, mint 4 és félmillió példányt adtak el belőle.

A lemez producere Butch Walker (The Donnas, American Hi-Fi, vagy Lavigne második albuma az Under My Skin), Dr. Luke (Pink, Lady Sovereign), Rob Cavallo (Green Day, My Chemical Romance) és férje Deryck Whibley.

A “Best Damn Thing” készültekor mindenki a legjobb formáját hozta. Ez mindjárt a Girlfriend című dalnál ki is derül, amely világszerte No.1 lett. Nos, a turné alkalmával a rajongók az albumból áradó szellemi energiákat élő produkció formájában, fergeteges táncosokkal, színpadi show-val, élő zenekarral kiteljesedve láthatják.

Összesen közel 30 millió eladott lemezzel a háta mögött Avril Lavigne mondhatni gyorsan kikövezte azt az ösvényt, amelyet a rock and roll világában taposott ki magának. 2002-ben robbant be a zenei színpadokra a kritikusok által az egekig magasztalt Let Go című albummal amelyen megtalálhatók voltak a sikerdalok, mint "Sk8r Boy" vagy "Complicated". A „Let Go” 8 Grammy jelölést hozott Lavigne-nak és 16 millió példány fogyott belőle.

Második munkája 2004-ben az “Under My Skin”, világszerte No.1 lett azonnal, amint az előrelátható volt 3. lemeze, a “Best Damn Thing” esetében is. Avril Lavigne mindemellett a színészet területén is ismertté tette nevét azzal, hogy szerepet vállalt a Richard Linklater-rendezte Fast Food Nation-ben (gyorséttermi generáció) és hangját adta az Over the Hedge (árkon-bokron túl) című animációs filmhez is.

Forrás: www.zene.hu

Kapcsolódó anyagok:

  • Avril Lavigne két díjat is nyert
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!