Bulvár, celeb

2007.11.27. 08:22

Jude Law tapasztalatot gyűjt

<p>Jude Law nem azért fektet le minden nőt, mert élvezi, hanem mert élettapasztalatait szeretné bővíteni. <dia width="850" height="630" alt="Jude Law 2007. 11. 27."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Jude_Law_2007__11__27_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Jude Law 2007. 11. 27." /></a></dia></p>

A nagy hollywoodi sztárszakítások javarészt valamelyik fél hűtlenségéből származnak. Ekkor mindig jön a nagy médiafigyelmet kapó összeveszés, és egymás szidása. Utólag mindenki csak rosszat tud mondani egykori szerelméről. A félrelépők pedig egy idő után bánakozó arccal ismerik el vétküket valamelyik talkshow-ban.

Ám Jude Law nem az a megbánós típus. Szerinte minden azzal az okkal történik, hogy tanuljon belőle az ember. Így amikor Sienna Miller vőlegényeként más hölgyeknél kereste a boldogságot, az sem volt eredménytelen.

Miután lebukott, és a színésznő kidobta, jött rá, hogy nem lesz jó ez a nőcsábász életmód. Ezért megpróbált a következő barátnőjéhez hűséges maradni, de megint nem sikerült.

 Aztán ismételten összejött Siennával, de újra rossz ágyba feküdt. A második szakítás annyira megviselte Jude-ot, hogy egy darabig csak vígjátékokban akart szerepelni, hogy valamelyest javuljon kedélyállapota.

Az Alfie sztárjának nem a Miller-csalós esetek voltak az életében az elsők. Korábbi felesége, Sadie Frost a gyerekük dadusával kapta rajta kedves férjét.

Aminek szintén volt értelme Jude szerint. Méghozzá az, hogy megismerhette Sienna Millert.

További cikkek:

Forrás: www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!