Bulvár, celeb

2007.11.27. 15:50

Horváth Éva mesterségesen altatta magát

<p>Horváth Éva 24 órás utazás után megérkezett Kínába, hogy szombaton részt vegyen a Miss World szépségverseny világdöntőjén. <dia width="850" height="630" alt="Horváth Éva"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Horv_th__va/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Horváth Éva" /></a></dia></p>

A műsorvezető fél órával az érkezése után már be is jelentkezett telefonon a Cool élő műsorába, ahol elmondta: megviselte a közel egy napos repülés, mert háromszor is át kellett szállnia közben, ráadásul fél a repülőutaktól.

- A Hong Kong-i járaton mesterségesen altattam magam, mert előtte egy percre se hunytam le a szemem.

A műsorvezető végül megérkezett Sanya szigetére, ahol már gőzerővel készülnek a nagy eseményre: minden sarkon a Miss World döntőt hirdetik plakátokon. Éva boldogan mesélte azt is, hogy legalább 28 fok van a szigeten, így gumipapucsban mászkál a szálloda medencéjének partján.

A világszép lányokkal még nem találkozott, de azt ígérte: amint tudja, felkeresi a döntő magyar résztvevőjét, Bodri Krisztinát, akit ellát majd néhány jó tanáccsal is – hiszen Éva éppen 9 éve vett részt a Miss World döntőjén, akkor a Seychelle-szigeteken.

Horváth Éva mindennap beszámol friss élményeiről a Cool-on, ahol a Miss World döntőt élőben közvetítik majd szombaton 13:00 órától.

Forrás: www.rtlklub.hu

Kapcsolódó anyagok:

  • Horváth Éva gondoskodik az utánpótlásról
  • Horváth Éva bomba formában
  • Sztárjaink is szeretetre vágynak
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!