Bulvár, celeb

2007.11.29. 16:37

Bajban Winehouse, koncertjeit is lemondta

<p>Pocsék éven van túl Amy Winehouse, és mielőtt hasonlóan pocsék zárást produkálna, lépett is: botrányba fulladt fellépései után törölte turnéját. <dia width="850" height="630" alt="Amy Winehouse 2007.05.25."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Amy_Winehouse_2007_05_25_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Amy Winehouse 2007.05.25." /></a></dia></p>

- Nem tudok a színpadon megfelelőt nyújtani a férjem, Blake nélkül. Nagyon sajnálom, de félszívvel nem szeretnék koncertezni. A férjem a mindenem, nélküle semmi nem ugyanolyan. Remélem megértitek - üzent az énekesnő weboldalán rajongóinak.

Winehouse alighanem még a legjobbkor állította le magát: egész éve botrányokkal tarkított, férje, Blake Fielder-Civil a pentonville-i börtön vendégszeretetét élvezi, és énekesnő állapotán nem segített depressziója, drogfüggősége és alkoholizmusa sem. A fellépések lemondása orvosi utasításra történt:

- A turnézással járó felhajtás és az elmúlt hetek eseményei rendkívüli módon megviselték érzelmileg Amyt. Egészsége érdekében az orvosok eltiltották a további szerepléstől, teljes pihenést és problémái kezeltetését javasolták - közölte az előadóművész kiadója.

Botrányos koncertkörút

AmyBack To Black turnéja már eddig is tele volt incidensekkel: a Music TV díjátadóján részegen lépett fel, és rettenetes teljesítményt nyújtott, majd ezt megismételte a brit nyitókoncerten is. Utóbbin a közönség nagy része már az első számok után távozott, akik maradtak, azok pedig kifütyülték a tántorgó, rajongóit inzutáló Winehouse-t. Hasonló események zajlottak le Brightonban is, ahova az énekesnő kétórás késéssel esett be, és idő előtt félbeszakította a bulit.

A mostani bejelentéssel csak egy baj akadt: elfelejtették értesíteni a Bournemouth SIC Centerben összegyűlt több ezres tömeget, akik így koncert helyett némi tüntetéssel szórakoztathatták magukat. A szerencsés későn érkezők már a koncertteremhez vezető utakon láthatták a törlés hírét, így egyből vissza is fordulhattak.

Forrás: www.zene.hu

Kapcsolódó anyagok:

  • Amy Winehouse két díjat is nyert
  • Amy Winehouse nem énekelheti a 007-es dalát
  • Amy Winehouse bulimiás is
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!