Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.06.28. 08:40

Ötvenéves a Sajóvölgye Takarekszövetkezet

<p>Ózd - Ma a Sajóvölgye Takarékszövetkezetnek csaknem 150 alkalmazottja dolgozik a 34 egységben és a központi apparátusban.Három megyében van jelen: Barcikától Ózdig, Sajókazától Salgótarjánig és a Pest megyei Bagig.</p>

Jelenleg 28 önkormányzatnak vezetjük a számláját - jelentette ki Kriston Nándor, a Sajóvölgye Takarékszövetkezet elnök-ügyvezetője az 50 éves jubileumi díszünnepségükön pénteken Ózdon az Olvasóban.

Száznégy alapító fél évszázada töltötte ki a jelenléti ívet, és akik közül a Teremtő kegyessége folytán még 9-en élnek:Almási Károly, dr. Csikász Zoltánné, Csóka Béláné, Losonczi Jánosné, Lengyel Lajosné, Sáfrány István, Kiss Sándorné, Munták Jolán és Jaskó Istvánné. Közülük hárman részt is vettek a jubileumi küldöttgyűlésen.

Mostanára már százezer ügyfélnek nyújt banki szolgáltatást a Sajóvölgye Takarékszövetkezet, amely három megyében van jelen. Gyárfás Ildikó országgyűlési képviselő is fejet hajtott az elődök teljesítménye előtt, egyben gratulált a jelenlegi vezetésnek azért, mert sikeresen helytállnak a piaci versenyben. Kriston Nándor végezetül jubileumi érdemgyűrűt adott át aa takarékszövetkezet elmúlt időszaka három kiváló vezetőjének, Alabán Jánosnak, Bíró Szabolcsnak és Tátrai Ferencnek.

B. Gy.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!