Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.06.30. 12:13

Ezt a baromságot: vasárnapra EB-döntőt?

<p>Ejj de elkapnám azt az embert, aki szervezte az EB-t és az egész órarendjét kitalálta. Fél Európa totál másnaposan vergődött be hétfő reggel a munkahelyére. –sothis jegyzete&#160;<DIA alt="Foci EB döntő és Miskolc 2008.06.30." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Foci_EB_d_nt__337___s_Miskolc_2008_06_30_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Foci EB döntő és Miskolc 2008.06.30." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Az alapállás ugyebár: ha foci, akkor mellé sör. Ha fontos meccs akkor sok sört. ha nyer a kedvenc csapat, akkor pár pálinka is becsúszik. Ha nem akkor még több. Miért nem lehetett mondjuk szombaton ez a döntő? Jóval több érv szólt volna a szombat mellett. Mert:

-Vasárnap nem kell menni, dolgozni (fő érv!), nyugodtan lehet több sört inni, még attól is, ami így bekerült a szervezetbe.
-Ha misére beesik az ember még félrészegen, az már nem feltűnő, ráadásul van némi gyógybor.
-Vasárnap maximum az asszony vet durva pillantásokat, nem, pedig a főnök.
-Nem kell szagolni a melóhelyet betöltő cefreszagot.
-Nem röhögnek ki az antifutballhívő, antialkoholista kollégák.
-Vasárnap meg lehet inni egy gyógysört, mert nincs, aki megszondáztatná az embert.
-Ebédre van húsleves, ami köztudottan a macskajaj egyik legjobb ellenszere
-Gazdasági visszaesés tapasztalható Európában, mert a dolgozók csak imitálják a munkát, ahelyett, hogy termelnék a GDP-t.
-Vasárnap kicsi az esélye annak, hogy valaki a munkahelyen lerókázza a fikuszt, ha meglát egy grafikont, mert meg se közelíti az épületet, a munka csak az agyának egy elreteszelt részében létezik, ami minimum hétfő reggelig ott is marad.

Le kellene tartóztatni terrorcselekmény miatt azt a gazembert, aki összeesküdött ellenünk, mert gyomorgörcsre és fejfájásra ítéltette a férfitársadalom tetemes részét az öreg kontinensen. Kellett ez nekünk? Nemsokára Olimpia!
Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!