Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.06.20. 11:16

Bele, az éjszakába, hajrá, miskolci fröccsfesztivál!

<p>Eszem-iszom a Dőry-pincében, Vasfű (filmvetítés), Guide Rider (játék), múzeumpedagógiai műhelyek foglalkozásai, koncertek, játszóház, és még hosszan sorolhatnánk a miskolci programokat. Fröccsfesztivál! <A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/m_zeumok__jszak_ja_-_a_miskolci_programok.pdf"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Múzeumok éjszakája - a miskolci programok</B></A>, <A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/m_zeumok__jszak_ja_-_a_megyei_programok.pdf"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B> A megyei programok</B></A></p>

Ez az éjszaka más, mint a többi... Ez a szlogenje a szombatról vasárnapra virradó éjjelnek, A múzeumok éjszakájának. Eszem-iszom a Dőry-pincében, Vasfű (filmvetítés), Guide Rider (játék), múzeumpedagógiai műhelyek foglalkozásai, koncertek, játszóház, és még hosszan sorolhatnánk a miskolci programokat. Öt helyszín, 15 kiállítás, 30 program. Ezt kínálja Miskolc. (Külön honlapja van a fröccsfesztiválnak: froccsfesztival.hu) A megyei programok száma 70, a kiállításoké 50. Mindez 17 helyszínen zajlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!