Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.05.15. 17:51

Nem járt szerencsével Szerencsen a zsaroló

<p><EM>Szerencs - A </EM>belvárosban sétálók csak azt vették észre, hogy a <I>rendőrök</I> pillanatok alatt elfognak egy férfit, aki éppen pénzt akart volna számolni.</p>

A Szerencsi Rendőrkapitányság összehangolt és gondosan megtervezett akció keretében a napokban fogott el egy 31 éves zsarolót. Szerencs belvárosában sétálók csak azt vették észre, hogy a rendőrök pillanatok alatt elfognak egy férfit, aki éppen pénzt akart volna számolni.

A taktaszadai B. J. már hetek óta rettegésben tartott egy szerencsi férfit, akitől 200 ezer forintot követelt. A zsaroló kilátásba helyezte, amennyiben a sértett nem fizet időben, akkor felgyújtja annak családi házát. A Szerencsi Rendőrkapitányság zsarolás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást. Az információk szerint a taktaszadai zsaroló Szerencs belvárosában egy általa megadott helyen és időpontban kívánta átvenni a pénzt. A rendőrök azonban már vártak rá, a pénz átadását követően pillanatok alatt elfogták a 31 éves férfit, akinek arra sem jutott ideje, hogy megszámolja a forintokat.

A büntetett előéletű B. J.-t a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a rendőrség előterjesztése alapján. A látványos és gyors rendőrségi akció először meghökkenést váltott ki a szerencsiekben, majd aztán elégedetten konstatálták, hogy a hatóság újabb sikeres elfogást végre. A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!