Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.05.06. 17:24

Futottak, főztek, ünnepeltek Sajóládon

<p>Sajólád - A sportpályán megrendezett családi sportnappal ünnepelte meg a tavasz beköszöntését Sajólád lakossága. A nyitányt a főzőverseny és községi futás jelentette, amelyre félszáz fiatal jelentkezett.</p>

A sportpályán megrendezett családi sportnappal ünnepelte meg a tavasz beköszöntését Sajólád lakossága. A nyitányt a főzőverseny és községi futás jelentette, amelyre félszáz fiatal jelentkezett. Az óvodások és az iskolások sorversenyeken és ügyességi vetélkedőkön (öltözködés versenyfutás közben, zsákban futás, bicebóca, „egy pohár víz”) jeleskedhettek, de volt kólaivó- és csokievő verseny is.

A közönség a Bokréta Néptáncegyüttes, a Sajóládi Dalkör és a Fráter György Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény néptánc tagozatos tanulóinak műsorában gyönyörködhetett.

Délután a focipályán Sajópetri és Sajólád csapatai mérték össze erejüket. Bemutatkozott a Citybike és Albertini kerékpár. Volt biciklis triál show, majorette-bemutató és pom-pom tánc is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!