Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.05.07. 17:06

Fékezés okozta a bajt

<p>Miskolc - Anyagi káros baleset történt Miskolcon a forgalmas Szentpéteri kapu Búza tér felöli sarkánál szerdán délután. <DIA width="900" height="700" alt="A Lada beleszaladt a Skodába Miskolcon, a Szentpéteri kapuban"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/A_Lada_beleszaladt_a_Skod_ba_Miskolcon__a_S/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="A Lada beleszaladt a Skodába Miskolcon, a Szentpéteri kapuban" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A>&#160;</DIA><A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/gyengebb-volt-a-lada-fekje.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A délutáni csúcsforgalomban egy Skoda vezetője fékezésre adta a fejét, de nem számolt azzal, hogy a mögötte haladó Ladának nincsen ugyanolyan jó féke, mit az övé. Így történt, hogy a Lada a hátuljába szaladt. A beleseti helyszínelők nagyon rövid időn belül kiérkeztek a helyszínre, és lehelyszíneltek, hogy a délutáni csúcsban ne keletkezzen hatalmas dugó a Szentpéteri kapuban. Személyi sérülés nem történt, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!