Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.05.17. 08:18

Beszédes múlt, színes jelen, berentei jubileum

<p>Berente - Jubileumi rendezvényhetet szervez a Berentei Általános Iskola jubileumi rendezvényhetet szervez - közölte lapunkkal Bánáti Vera népművelő.</p>

E jeles alkalomból szeretettel meghívunk rendezvénysorozatunkra minden kedves régi és jelenlegi diákot, tanítót, tanárt, nevelőt és mindenkit, akit bármilyen emlék köt iskolánkhoz.

Iskolatörténet, gálaműsor

Május 21-én, szerdán várunk minden érdeklődőt a Berentei Általános Iskolában megrendezendő kiállításainkra, így a „Beszédes évek” iskolatörténeti kiállítás 1962/1963 – 2007/2008 – 45 beszédes év , a Kodály Zoltán Alapfokú Művészetoktatási Intézmény művésztanárainak, diákjainak és Antal Judit rajztanár alkotásainak kiállítása, valamint „Berente képekben” fotó- és rajzkiállítás. A tárlatot Hódosné Tatár Ildikó, az. ÁMK mb. igazgatója nyitja meg. A kiállítás május 22-től 9 órától 16 óráig tekinthető meg, május 24-én pedig: 15 órától 20 óráig.

Május 24-én, szombaton 17 órai kezdettel a berentei művelődési házban ünnepi gálaműsort rendeznek. Azt követően 18.30-tól régi emlékek felidézése a megújult iskolában: nosztalgiázás a régi iskolai életről, büfé, zene és tánc a Calypso duó közreműködésével. Május 25-én, vasárnap 18 órától a színházkedvelők a művelődési házban a Kassai Thália Színház előadásában kétrészes darabot tekinthetnek meg „Stewardess…ek” címmel.A belépő: 500 Ft, amely kizárólag elővételben kapható a művelődési házban május 7-től május 21-ig.

B.Gy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!