Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.02. 06:19

Nyolc éven át erőszakolta nevelt lányát a varbói férfi

<p>Miskolc - Majd három év börtön kapott egy varbói férfi, aki tíz éves kora óta rendszeresen megerőszakolta nevelt lányát. A nevelőapa szerint csak tizenhatodik születésnapja után szexelt lányával, akkor sem erőszakolt...</p>

Tíz éves korától nagykorúságáig gyakorta megerőszakolta nevelt lányát egy varbói férfi, aki ellen nevelése alatt álló személy sérelmére elkövetett erőszakos közösülés miatt emeltek vádat - tájékoztatott dr. Martossy György, a B.-A.-Z. Megyei Főügyészég szóvivője. Az esetre azt követően derült fény, miután a lány nagykorú lett, és gyámja tudomást szerezve a dologról feljelenést tett az ügyben.

A perirat szerint tíz éves korában szex és pornó tartalmú újságokat mutatott a lánynak a férfi, és szexuális történeteket mesélt neki. Majd egyszer csak ráfeküdt és megerőszakolta a gyereket. Ezt követően nyolc esztendőn át heti rendszerességgel gyalázta meg a lányt, aki még gyerekként beszélt erről anyjának, aki nem vette komolyan a gyereke által elmondottakat.

Amikor a férfit három évvel ezelőtt, a feljelentést követően letartóztatták, annyit elismert, hogy nevelt lányával tizenhat esztendős kora óta élt szexuális életét, de erőszakról szó nem volt. Azzal érvelt: lányát nem kényszerítette a szexre. A bíróság közelmúltbeli ítélethozatalkor bűnösnek mondta ki a férfit, akit két év tíz hónap börtönre ítéltek. Az ügyészég súlyosításért fellebbezést jelentett be határozat ellen.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!