Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.14. 13:52

Ünnepi bevásárlás: nagyon erős a forgalom Miskolcon

<p>Miskolc - A március 15-ei nemzeti ünnepen a hipermarketek, a bevásárlóközpontok, az áruházak és az üzletek zárva tartanak. Ezért szinte mindenki ma vásárol.</p>

Ma délután "körjáratot" tettünk a miskolci városközpont nagyobb üzleteiben. A Szinvaparkban lévő Intersparban, a Kaiser s-ben és a Búza téri Árucsarnokban nagyon erős forgalmat tapasztaltunk.
Telefonon érdeklődtünk a Cora hipermarket vevőszolgálatán. Szintén arról számoltak be, hogy sokkal többen vásárolnak, mint egy átlagos pénteken.

Tőkehúst és sonkát is

A Széchenyi és a Bajcsy-Zsilinszky utcákban lévő Sajóhús Kft. boltjaiba is "bekukkantottunk". Az eladók megerősítették a máshol tapasztaltakat: jelentős a forgalomnövekedés, s ez nem csoda, hiszen szombaton zárva lesznek.

Emlékeztető

A március 15-ei nemzeti ünnepen a hipermarketek, a bevásárlóközpontok, az áruházak és az üzletek zárva tartanak. A Miskolc Plaza és a Szinvapark kereskedelmi egységei ugyancsak zárva lesznek, a szórakoztató helyek, valamint a mozi azonban vasárnapi nyitvatartás szerint üzemelnek. Szombaton a benzinkutak, az éttermek, valamint a virág- és édességboltok, továbbá a cukrászdák nyitva tartanak.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!