Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.02.26. 13:26

Közéleti egyetem indul Sajóvámoson, mindenkinek

<p>Miskolc, Sajóvámos - Közéleti Egyetem Civileknek elnevezéssel a Miskolci Egyetem Kihelyezett Társadalomkutató Központja, és a politológus emlékét őrző Furmann Dávid Alapítvány előadássorozatot indít, Sajóvámoson.</p>

Az első rendezvény ezen a héten, február 28-án, csütörtökön este 6 órától lesz, Sajóvámoson, a Kossuth Közösségi Házban - az érdeklődők dr. Pankucsi Márta előadását hallgathatják meg, Egyéni boldogulásunk és a közéleti részvétel témakörében. A rendezvény nyilvános, a részvétel díjtalan.

A szervezők képviseletében dr. Pankucsi Márta, a Miskolci Egyetem Kihelyezett Társadalmkutató Központjának vezetője elmondta: az előadások folytatódnak. A meghívott egyetemi oktatók és más előadók olyan kérdésekre keresik majd a választ, mint, hogy mit tehetünk életünk jobbá válásáért, egyéni céljaink elérését miként segíthetik közösségeink, melyek a térség gazdasági lehetőségei, miért jó a társadalmi nyilvánosság, milyen világot hagyunk örökségül gyermekeinkre? Az előadásokat a Magyar Televízió Regionális Stúdiója rögzíti és közvetíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!