Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.01.01. 19:47

Tizedik unokaként, de évelsőként született Tímea

<p>Hajnali fél egykor vitték a szülőszobára Laurát, és egy órán belül felsírt az évben elsőként világra segített kislánya, Tímea. Tímea a tizedik unokaként örvendezteti meg a nagyszülőket.&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/ujszulott.mpg/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A Megyei Kórház szülészeti osztályán 2008 január 1-én hajnali fél kettő előtt néhány perccel sírt fel Tímea, a 18 esztendős ináncsi asszony, Vasasné Tóbiás Laura és férje kislánya.

Laurát két nappal ezelőtt vitte be férje a kórházba, mert komolynak tűnő fájásai voltak. A félelem megalapozott volt, mert a nyolcadik hónap végén császármetszéssel segítették világra a több mint három kilogrammal született kislányt.

Az édesanya elmondta, hogy tizenhárom testvére van. Tímea pedig a tizedik unokaként örvendezteti meg a nagyszülőket.

A koraszülés miatt Tímeát egyelőre a koraszülött osztályra vitték át, ezért nem lehetett jelen az igencsak boldog édesanya fotózásánál. Laura szerint Tímea igazi szerelemgyerek. Természetesen testvérei is lesznek még - tett hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!