Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.02. 16:08

Útonálló törpék

<p>Encs - A tanítási idő lejárta után gyalogosan indult hazafelé két szakiskolás tanuló a városban. Útjuk a helyi piactér mellett vezetett el...&#160;<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/a-bunteto-torvenykonyv/cn/boon-news-em_01-20070419-035515"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A Büntető törvénykönyv </B></A></p>

A tanítási idő lejárta után gyalogosan indult hazafelé két szakiskolás tanuló a városban. Útjuk a helyi piactér mellett vezetett el, ahol két, együttesen három métert el nem érő személy aprópénzt, rágót követelt tőlük. A két mini haramia addig zaklatta a diákokat, akiket kövekkel is megdobáltak, hogy az egyik - megelégelve a törtéteket - elővette tárcáját, hogy abból aprót adjon oda a két gyermeknek. Ekkor az egyikük kikapta azt a kezéből és elszaladtak. A bejelentése megtétele után, rövid idővel kézre kerültek az Encsi Rendőrkapitányság előtt korábbi ügyeikről jól ismert gyermekkorú személyek – adott tájékoztatást Polgári Sándor r. őrnagy, mb. bűnügyi osztályvezető.

SfL

 

Kapcsolódók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!