Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.02. 15:57

Orrba vágta az autószerelőt

<p>Ináncs - Meghibásodott gépjárművének javításával bízott meg egy perei személy egy ináncsi autószerelőt, akinek az alkatrész beszerzése érdekében átadott 22.000 forintot. <A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/a-bunteto-torvenykonyv/cn/boon-news-em_01-20070419-035515"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A Büntető törvénykönyv </B></A></p>

Meghibásodott gépjárművének javításával bízott meg egy perei személy egy ináncsi autószerelőt, akinek az alkatrész beszerzése érdekében átadott 22.000 forintot. A mester megrendelte a szükséges sebességváltót, de a leszállítás után kiderült, hogy az nem megfelelő, így vissza kellett küldeni. Közben a megrendelő egyre idegesebb lett, míg egy napon negyedmagával felkereste a mestert. Kritizálta a lassú ügymenetet, majd haragjának és a pénz visszafizetésének három ökölcsapással adott nyomatékot olyan sikerrel, hogy a szerelő eszméletét vesztette. Az Encsi Rendőrkapitányság eljárást indított a fiatalember és három társa ellen, az eljárást bíróság elé állítással folytatták le.

SfL

 

Kapcsolódó anyagok:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!