Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.16. 14:20

Nagy választék, nagy forgalom

<p>Miskolc - Eltelt az ezüstvasárnap is, már csak bő egy hét maradt hátra karácsony estéig. December 16., a naptár szerint Etelka és Aletta napja – és persze ezüstvasárnap, amely hagyományosan a vásárlóké és a kereskedőké.&#160; <A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/mindenki-megtalalja-amit-keres/cn/boon-news-em_01-20071216-010637"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A legnevesebb gyártók termékei is kaphatók</B></A> [.pdf - 39KB]</p>

Mivel gombamódjára szaporodnak az üzletek, s a választék tényleg óriási, a vevőknek könnyű dolguk volt. Már ha akadt a zsebükben (vagy a kártyájukon) elég pénz.

Későn indult be

A Miskolc belvárosában lévő Szinvapark ügyvezető igazgatója, Sidló László érdekes tapasztalatokkal szolgált:
– Régebben egy hónapig is eltartott a ,,kampány". Most későn indult be, elsősorban azért, mert mindenki tudja, hogy már nincsenek hiánycikkek, nem kell kapkodni. Akik eddig kivártak, belelendültek és arra számítok, hogy aranyvasárnap estig mindennap nagyon erős lesz. Nálunk a közelmúltban több bolt nyílt, így nincs okunk a panaszra, nőtt a ház látogatottsága.
Kriskó Péter sétálgatva, jókedvűen nézelődött.
– Azért jöttem délelőtt, mert ilyenkor még kevesebben vannak – jegyezte meg. – Azt szeretem, ha senki nem zavar és nyugodtan szemügyre vehetem a kiválasztott terméket. Az illatszerbe megyek, az általam kinézett márkás parfüm nevét viszont nem árulom el, mert otthon olvassák az Északot.

Sportfelszereléseket

Sportemberekkel is összefutottunk. Kádár Zsolt és Koleszár György kazincbarcikai labdarúgóedzők már az évzáró jegyében vásároltak.
December 21-én tartjuk az NB II-es csapat értékelő összejövetelét – mondták. – A fiúk közül többen jól teljesítettek, megérdemlik a jutalmat, a sportfelszereléseket. A híradástechnikai szalonba is megyünk, a munkánkhoz ma már a nagy teljesítményű laptop is hozzátartozik.

A postán is

Sokan összekötötték a kellemest a hasznossal. A színvaparki posta erős forgalmat bonyolított, az ügyfelek nem csupán karácsonyi képeslapokat adtak fel, hanem csekkjeiket is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!