Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.13. 20:30

Halálos közúti baleset a 26-os főúton

<p>26-os főút - Tragikus kimenetelű közúti baleset történt a kétszer kétsávos főúton.&#160;<DIA width="850" height="630" alt="Halálos közúti baleset a 26-os főúton 2007.12.14."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hal_los_k_z_ti_baleset_a_26_os_f__337__ton_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Halálos közúti baleset a 26-os főúton 2007.12.14." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

20:18 - A Kazincbarcika felől Miskolc irányába közlekedő tömött kocsisorból kiválva egy Fiat vezetője kezdett előzni a vasúti átjáró után. Sajnos azt nem vette észre, hogy egy Nissan Almera a belső sávban közlekedett. A hirtelen elévágó Fiattal surlódásszerűen ütközött, aminek következtében az Almera sofőrje elkapta a kormányt és balra irányította a járművet.

A vizesárkot átszelve átment szembejövő forgalom két sávjába ahol az útirányt nézve, keresztben csúszott. A Nissan a jobb oldalával egy Miskolc felől érkező Skoda Fábiának az elejével csapódott össze. Az Almera vezetője beszorult a teljesen összeroncsolódott gépjárműbe, ezért a tűzoltóság munkatársait kellett kihívni, hogy kiszabadítsák a sofőrt. A mentők mindent megpróbáltak, hogy megmentsék a sofőr életét, de ez sajnos nem sikerült nekik. A Nissan vezetője a helyszínen életét vesztette, a Skoda vezetője pedig súlyosan sérült.

Az érintett útszakaszt teljesen lezárták a helyszínelés idejére, és kerülő útra terelték a forgalmat. A baleset körülményeit a rendőrség, igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja.

19:41 - Tudósítónk jelenleg a helyszín felé tart, egyelőre nincsenek további információink. Részletekkel hamarosan jelentkezünk!

Korábbi balesetek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!