Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.04. 08:22

A harmadik nyertes: Berecz Gyuláné

<p>Berecz Gyuláné parasznyai olvasónk a Borsod Online adventi játékának harmadik nyertese lelkesen fogadta, hogy egy Mp3-as lejátszót nyert. Szombaton utazik a nagyobbik lányához látogatóba, szeretné, ha az útra már magával vihetné.</p>

Berecz Gyuláné (50) parasznyai olvasónk a Borsod Online adventi játékának harmadik nyertese, lelkesen fogadta, hogy egy Mp3-as lejátszót nyert.
- Még soha semmit nem nyertem hasonló játékokon, pedig próbálkozom. Nem gondoltam volna, hogy sikerül, pláne nem interneten. A gyerekeimnek volt már Mp3-as lejátszójuk, de nekem nem. Így lett egy sajátom. Épp most szombaton készülök látogatóba a nagyobbik lányomhoz, ha addig megkapom, az útra is magammal viszem.

Nyertesünk, egyébként köztisztviselő, elmondta, korábban is rá-rákattant a Borsod Online-ra, de fél éve rendszeres látogatójának mondhatja magát, naponta többször is ellátogat a Boon-ra, részben a munkahelyén, részben otthon. Más hírportálokra csak akkor megy, ha konkrét híreknek szeretne utánanézni.
Kérdésünkre, miként fogadta portálunk új arculatát, kedvező választ kaptunk:
- Tetszett a régi is, az új is. Általában is szeretem a változásokat, ezt is örömmel vettem.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!