boon-sportoldal

2008.04.29. 13:08

Menyhért nem Vecsésre "ballag"

<p>Bőcs - A 25. fordulót rendezik meg szerdán a labdarúgó NB II Keleti csoportjának küzdelmeiben. A 8. helyen álló Bőcs KSC a jobbik tabellaszomszéd Vecsés vendége lesz.</p>

– Nehéz helyzetben vagyunk, mert a 16 gólos Urbin bokája még nem jött rendbe, aki őt pótolhatná gólerőben, az Bardi, de ő combizom húzódással bajlódik – kezdte a hiányzók leltározását Tóth László, a Bőcs KSC edzője. – Emiatt hetek óta a helyzetek kialakítása-, illetve azok értékesítése jelenti a legnagyobb problémánkat.

További gondot jelent, hogy Törökre sem számíthatok a középpályán, aki szintén bokasérüléssel kínlódik, illetve, hogy Menyhért sem játszik. Szerencsére neki nincs semmi baja, de a meccs napján ballag a Diósgyőri Gimnáziumból, és mivel minden ember életben csak egyszer van ilyen, így abban maradtunk, hogy inkább a Vecsés elleni 90 percet hagyja ki. Ami pedig a várakozásomat illeti: a fociban gyakran előfordul, hogy egy csapat akkor kapja össze magát, amikor bajban van, illetve, hogy azok a játékosok, akik egy-egy kieső helyén bizonyítási lehetőséghez jutnak, élnek ezzel. Ezekben is bízom, és remélem, hogy jobbak leszünk ellenfelünknél.

Vecsés – Bőcs KSC (szerda, 17.00)
A Bőcs várható kezdőcsapata: Hamar – Mező, Martis, Molnár, Vass – Jeremiás, Irhás, Kóka, Szakszon – Gaál, Zsarnai.

Az edző tippje: 1-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!