BOON - Sport - DVTK

2017.09.09. 20:11

DVSC vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

Debrecen, Miskolc - A DVSC vs. DVTK (3-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Bódog Tamás értékelte a látottakat.

Debrecen, Miskolc - A DVSC vs. DVTK (3-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Bódog Tamás értékelte a látottakat.

Bódog Tamás: - Fájó vereség, lehetett volna így is, lehetett volna úgy is, sajnos úgy lett. Gratulálok a Debrecennek, megérdemelten nyertek. Úgy gondolom, nem játszottunk rosszul, megvoltak a lehetőségeink a második félidőben. Nem játszottuk végig az akciókat. Masszívabbnak kellett volna lenni, a lehetőségeket be kellett volna rúgni. Jó mérkőzés volt, a szurkolókat kiszolgáltuk. Mindkét csapat a győzelemre játszott. Egyiknek szerencséje volt, a másiknak nem. Jó tempójú mérkőzés volt, tökéletes pálya...

Herczeg András: - Nagy csata, nagy küzdelem volt, egy kitűnő gárda ellen szereztük meg a 3 pontot. Dicséret illeti a játékosokat, hatalmas szívvel küzdöttek. Változatos, izgalmas mérkőzést láthattak a nézők. Voltak a meccsen időszakok, hogy alkalmazkodni kellett a DVTK játékához. Döntő volt az egyenlítő gól megszerzése, ezt időben tettük meg. Óriási szívvel játszottak a játékosok, a végén két gólt sikerült rúgni. A cserékkel is jeleztük, hogy győzni szeretnénk, hiszen előre cseréltünk. Egységes a csapat, jó felfogásban végzik az edzésmunkát, a mérkőzésen is odateszik magukat, van önbizalmuk.



[related-post post_id="3610381"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!