Tragikus gázolás szemtanúit keresi a rendőrség

Akt.:
Halálos gázolás a 4-es főúton Pallag közelében
Halálos gázolás a 4-es főúton Pallag közelében - © Fotó: Matey István
Debrecen – A 4-es főút hajdú-bihari szakaszán gázoltak halálra egy gyalogost október 10-én. Szemtanúk jelentkezését várják a debreceni rendőrök.

A nyomozás adatai szerint október 10-én 21 óra 45 perc körül egy nő haladt egy Volkswagennel a 4-es főúton Bocskaikert felől Debrecen felé. A sofőr nem az általa belátott útszakasz hosszának megfelelően választotta meg autója sebességét, és elütött egy gyalogost. A férfi – aki eddig ismeretlen okból az úttesten tartózkodott – a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkeznek, hogy jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149.), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Debrecen - Egy 22 éves fiatalembert gázolt el eddig tisztázatlan körülmények között egy autós kedd éjszaka a 4-es számú főúton, Apafa és Pallag között. A gyalogos az ütközés során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. [caption id="attachment_3645294" ali...Bocskaikert.
HAON.HU


hirdetés