Bajba jutott egy idős nő a Péterfia utcán

Akt.:
Hajdú-Bihar – Három vonulásuk volt vasárnap a hajdú-bihari tűzoltóknak vasárnap. Ügyeleti hírek.

A megyei katasztrófavédelem ügyeletére délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Péterfia utca egyik lakásában egy idős nő nem ad életjelet. A helyszínre érkező tűzoltók kinyitották a lakás ajtaját, az idős nőt a fürdőkádban találták, ahonnan nem tudott kiszállni.

A 33-as főút 86-87-es kilométerszelvényében az út melletti szakaszosan égett a fű és a füst zavarta a közlekedőket. A tűzoltók eloltották a tüzet, az oltás idején a főút érintett szakaszán rendőri irányítással haladt a forgalom.

A Bocskaikertben lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat. Egy 40 négyzetméteres lakóház egyik helyisége gyulladt ki, ám mire kiértek a lánglovagok, már eloltották a tüzet. A rendőrség hamarabb a helyszínre ért, ők egy gázpalackot hoztak ki a helyiségből – tájékoztatta a Naplót Kiss Szilvia, a katasztrófavédelem sajtóügyeletese.

A rendőröknek is volt munkájuk

Debrecenben, a Jászai Mari tér egyik lépcsőházában egy 62 éves férfi előzetes szóváltás után meglökött egy nőt, aki leesett a lépcsőn. A nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A férfit könnyű testi sértés gyanúsítottjaként hallgatta ki a rendőrség.

A járőrök a Pallagi úton elfogtak egy 17 éves lányt, akit a nyírbátori rendőrkapitányság eltűnés miatt körözött. A lányt nevelőotthonba vitték a rendőrök.

Debrecenben, a Piac utcán két biztonsági intézkedés keretében két férfihez hívtak mentőt.Bocskaikert.
HAON.HU


hirdetés