Gyermeket gázolt egy sofőr Debrecenben a Bethlen utcán

Gyermeket gázolt egy sofőr Debrecenben a Bethlen utcán
Hajdú-Bihar – A 13 éves kislány szabálytalanul szaladt ki az úttestre, amikor elütötte az autó.

Egy személygépkocsi közlekedett augusztus 18-án 21 óra 45 perc körül Debrecenben a Bethlen utcán, a Hunyadi utca felől a Jókai utca irányába, amikor a sofőr elütött egy az úttestre szabálytalanul kiszaladó gyermeket. A 13 éves kislány nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

r1
Fotó: police.hu

A berettyóújfalui rendőrök intézkedtek egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén. Egy férfi augusztus 19-én 16 óra 20 perc körül a 42-es számú főúttal párhozamos kerékpárúton közlekedett robbanómotoros kerékpárjával Mezőpeterd felől Biharkeresztes irányába. A jármű vezetője későn vette észre a kerékpárút közepén lévő terelőoszlopot, amelynek nekiütközött és elesett. A 63 éves kerékpáros súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

r2
Fotó: police.hu

Egy férfi közlekedett augusztus 19-én 19 óra 45 perc körül segédmotor-kerékpárjával Debrecen-Józsa, Józsakert utcán. A vezető haladása során sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, elvesztette uralmát járműve felett, amelynek következtében az úton elborult. A 26 éves debreceni lakos könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

r3
Fotó: police.hu

Ne feledjék: a balesetek megelőzhetők! A legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása. Balesetmentes közlekedést kíván a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság!

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Biharkeresztes.
HAON.HU


hirdetés