Enni alig tud a Biharkeresztesen agyba-főbe vert szemtelenkedő

Enni alig tud a Biharkeresztesen agyba-főbe vert szemtelenkedő
© Illusztráció: Pixabay
Berettyóújfalu, Biharkeresztes – Börtönbüntetés kiszabását indítványozta a Berettyóújfalui Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki megtorlásul maradandó sérüléseket okozott egy másik embernek.

A vádirat szerint a két férfi tavaly decemberben, a délelőtti órákban futott össze egy biharkeresztesi kocsma udvarán. A sértett korábban szemtelenkedett a vádlott feleségével, emiatt utóbbi odalépett hozzá és többször behúzott neki ököllel. A verésnek a kocsmáros vetett véget.

A megyei főügyészség tájékoztatása szerint a bántalmazott férfi kétoldali álkapocscsont-törést és arca mindkét felén zúzódásos sérüléseket szenvedett. Ráadásul ezek nem is gyógyultak meg teljesen, a sértett az arcidegeinek károsodása miatt érzéscsökkenéssel, valamint korlátozott szájnyitással küszködik. Utóbbi a táplálkozását is nehezíti.

A vádlott beismerő vallomást tett, vele szemben maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette miatt emeltek vádat a Berettyóújfalui Járásbíróságon.

HBN


Hajdúböszörmény - A férfi a szúrást követően kirántotta az asszony testéből a kést, azt a ruházatába törölte, zsebre tette, majd eltávozott a házból. A vádlott és a sértett huzamosabb ideig élettársi kapcsolatban éltek, azonban az együttélésük során számos konfliktus merült fel. A vádlott 2017...Biharkeresztes.
HAON.HU


hirdetés