Biharkeresztesi tragédia: előzetesben a kisbusz sofőrje

Akt.:
Biharkeresztesi tragédia: előzetesben a kisbusz sofőrje
© Fotó: Matey István
Biharkeresztes – A bíróság elrendelte annak a 35 éves román férfinek az előzetes letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint a 42-es számú főúton halálos kimenetelű balesetet okozott.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – szakértő bevonásával – halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 35 éves román férfival szemben.

Fotó: Matey István Fotó: Matey István ©

A nyomozás adatai szerint július 25-én 4 óra 35 perc körül a 42-es számú főút 55. kilométerszelvényében közlekedett egy bolgár forgalmi rendszámú mikrobusz Mezőpeterd felől Biharkeresztes irányába, amikor a sofőr az eddigi adatok szerint elaludt, és hátulról nekiütközött a főút melletti parkolósávban álló kamionnak. A baleset során a buszban utazók közül három román állampolgár – két nő és egy férfi – olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A mentőszolgálat munkatársai a jármű sofőrjét és öt román utasát kórházba vitték, közülük ketten súlyos-életveszélyes, ketten súlyos, míg ketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

A nyomozók a Mercedes típusú kisbuszt vezető 35 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság július 27-én elrendelt.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Biharkeresztes - Elaludt a sofőr, hárman vesztették életüket, hatan megsérültek a 42-es főúton, miután egy bolgár kisbusz kamionba rohant kedd hajnalban. Az RTL Klub híradójának riportja. Forrás: RTL Híradó [related-post post_id="3561783"] [related-post post_id="3561500"]

Hármas halálos baleset Biharkeresztesnél
Biharkeresztes - Egy bolgár rendszámú kisbusz kedd hajnalban belehajtott egy lengyel rendszámú kamionba a 42-es számú főúton. A szerencsétlenség az 55. kilométerszelvényben, Biharkeresztes közelében történt 4 óra 40 perc körül. A kilencfős kisbusz utasai közül két nő és egy férfi olyan súlyosan m...Biharkeresztes.
HAON.HU


hirdetés