Papírforma eredmény született a megyei futsalrangadón

Szokás szerint hatalmas volt a küzdelem
Szokás szerint hatalmas volt a küzdelem - © Fotó: Napló-archívum
Berettyóújfalu, Debrecen – Kétszer is egy-egy percen belül szerzett gólokat a Berettyó.

A Berettyóújfalu érvényesítette a papírformát a futsal NB I. pénteki rangadóján, és a DEAC otthonában aratott 4–1-es győzelem után továbbra is százszázalékos a középszakaszban.

Gólra gól

Az első félidő hajrájáig remekül tartotta magát az esélytelenebb DEAC, de előbb Rafinha, majd egy percen belül egy igen mutatós akció végén Amilcar is betalált a hazaiak kapujába, így szünetre magabiztos előnnyel vonulhattak pihenőre a berettyóújfaluiak. Az első félidő krónikájához tartozik, hogy a debreceniek játékosa, Pallai Zsolt egy kitámasztásnál térdsérülést szenvedett, mentő szállította kórházba.

A második félidőben továbbra is a vendégek lábán járt a labda leginkább, de a DEAC jól állta a sarat, ha pedig az újvárosiak túljutottak a vendéglátók védelmén, még mindig ott volt a kitűnő napot kifogó Faragó Ádám, aki sokszor védett nagyokat. Aztán a 34. percben újabb villanással jelezte a Berettyó, hogy miért a bajnokság egyik nagy esélyese: Nagy Imrét találta kihagyhatatlan helyzetben a labda, és ő nem is hibázott (0–3).

Ahogy az első játékrészben, úgy most is párban járt két vendégtalálat, ugyanúgy egy perc alatt. Az 5 a 4 elleni játékra átálló hazaiak labdavesztését Serginho büntette egy üres kapus góllal, Vékei találata a szépségtapaszra volt elegendő (1–4) – tudósított a DEAC hivatalos honlapja.

HBNBerettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés