MK: az Újfalu a négy között, a DEAC kiesett

Rábl János (balra) is betalált a Nyírgyulaj ellen
Rábl János (balra) is betalált a Nyírgyulaj ellen - © Fotó: Derencsényi István
Berettyóújfalu, Debrecen – Lejátszották szerdán a férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntőit. Két hajdú-bihari csapat is érdekelt volt, az MVFC továbbjutott, ott lesz a Final Four-ban, a DEAC viszont búcsúzott a sorozattól.

A Berettyóújfalu 6–1-re győzte le az első meccsen a Nyírgyulajt, most pedig 4–3-ra tudtak nyerni Rábl Jánosék. Félidőben még 2–2 volt az állás, sőt, a 31. percben még 3–2-re a hazai pályán szereplő Nyírgyulaj vezetett, ám a hajrában Rábl és Amílcar is betalált, ezzel eldöntve az összecsapást.

A DEAC 3–0-s hátrányból várta a Haladás elleni visszavágót. Az első félidőben még jól tartották magukat Elek Gergő tanítványai, 1–0-ra vezettek csak a szünetben a szombathelyiek. Dróth azonban ismét klasszis teljesítményt nyújtott, így 5–1-re diadalmaskodott a Hali, vagyis a debreceniek nincsenek ott a legjobb négy között.

A Mezei-Vill és a Haladás mellett a Dunaferr, valamint a Veszprém van még harcban a kupagyőzelemért. A négyesdöntőt majd Szigetszentmiklóson rendezik.

Az Újfalu pénteken 18.30-tól bajnokit játszik, a Dunaferr látogat a Pálfi István Rendezvénycsarnokba.

HBN


Nyírgyulaj–MVFC-Berettyóújfalu 3–4 (2–2)

Nyírbátori Városi Sportcsarnok, vezette: Belicza B.

Gól: Nagy B. (14.), Siska G. (20.), Vlasovych V. (31.), illetve Nagy I. (15.), Javi Snachez (16.), Rábl J. (36.), Amílcar (37.)

Összesítésben: 10–4 az MVFC-nek

Haladás–DEAC 5–1 (1–0)

Szombathelyi Haladás Sportkomplexum, Juhász D.

Gól: Dróth Z. (10., 23., 33.), Sipos G. (34.), Hajmási M. (35.), illetve Nyeste Cs. (28.)

Összesítésben: 8–1 a HaladásnakBerettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés