Megújul a 47-esen a déli körforgalom is

Megújul a 47-esen a déli körforgalom is
© Illusztráció: Pixabay
Berettyóújfalu – Napokon belül elkezdődik, és a tervek szerint negyven napig tart a város déli részén, a 47-es főút kivezető szakaszán lévő körforgalom felújítása.

A munkálatok során nagyobb mértékű útlezárásra az aszfaltmaráskor és a kopóréteg elkészítésekor lehet számítani. Ezeket a munkálatokat a kivitelezők vasárnapra időzítik, a lehetőségek szerint esti munkavégzéssel. A felújítás ideje alatt nagyobb torlódásokkal kell számolni, a befelé tartó forgalmat a 42-es főútra terelik majd.

A városban lévő Berettyó-híd már korábban elkezdődött felújítása a tervezettnél várhatóan hosszabb ideig tart, mert az út bal oldalán, a berettyóújfalui hídfő szárnyfalát és a teljes konzolszerkezetét el kell bontani, majd újraépíteni, továbbá meg kell erősíteni a berettyószentmártoni hídfő szárnyfalának vasalatát – olvastuk a berettyohir.hu portálon.

HBN


Elég lehet a 47-es átalakítása?
Debrecen - Nagy szükség lenne a Debrecen-Szeged közötti gyorsforgalmi útra, gyorsítaná az észak-déli irányú közlekedést. Tervezik, de még nincs belátható időn belül a Debrecen és Szeged közötti 2x2 sávos gyorsforgalmi út építése. Mi több, a fejlesztés egyelőre a tervezés tervezésénél tart, ami az...

A villamossíneket cserélik a Piac utcán
Debrecen - Ahhoz, hogy minél hamarabb elkészüljenek a villamos pályarekonstrukciójával, a DKV szakemberei péntek reggeltől kezdődően éjszaka is folyamatosan dolgoznak az 1-es villamos vonalán. A tervezett munkálatokat a kedvezőtlen, esős időjárás hátráltathatja, ám a szakemberek azon lesznek, hogy a...Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés