Hatalmas meglepetésre a Fradi legyőzte az Újfalut

Hatalmas meglepetésre a Fradi legyőzte az Újfalut
© Illusztráció: Derencsényi István
Hajdú-Bihar – Az FTC otthonában vendégszerepelt a férfi futsal NB I. nyolcadik fordulójában a listavezető MVFC-Berettyóújfalu.

Sergio Mullor Cabrera tanítványai hibátlan mérleggel várták az összecsapást, melynek esélyesként veselkedhettek neki. Ehhez képest szoros meccsen, 3–2-re alulmaradtak. Az ex-újfalui Komáromi Péter rögtön az első percben betalált, nem is született több találat a szünet előtt. Fordulás után egyenlített a Mezei-Vill, azonban a hazaiak egyből utána újfent előnybe kerültek. A hajrában Gál István egalizált, a lefújás előtt aztán a Fradinak sikerült megszerezni a győztes gólt.

A DEAC a Győr együttesét fogadta pénteken a DESOK-ban. Ahogy arra számítani lehetett, az ETO akarata érvényesült a találkozón, már az első félidőben négy gólt rámoltak be a vendégek, pontosabban Alex Constantino egymaga. A folytatásban is a Rába-partiak domináltak, 7–0 lett a vége.

HBN


FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–MVFC-BERETTYÓÚJFALU 3–2 (1–0)

Elek Gyula Aréna, 150 néző, vezette: Czene-Joó.

MVFC: Mezei – Rábl, Amílcar, Harmati, Trencsényi. Csere: Daróczi, Magyar Sz., Szabó P., Gál I., Nagy D., Rafael, László, Kondás, Kovács. Edző: Sergio Mullor Cabrera

Gól: Komáromi (1.), Juhász (25.), Horváth B. (39.), illetve Amílcar (24.), Gál I. (37.)

DEAC–Rába ETO 0–7 (0–4)

Debreceni Egyetemi Sportcsarnok, vezette: Viczián M.

DEAC: Faragó Á. – Kasuba M., Esztergomi Á., Buka B., Varga D. Csere: Takács Á. (kapus), Bun R., Szentes Bíró T., Tóth A., Kántor T., Sándor B., Papp Cs., Szabó P. Vezetőedző: Elek Gergő.

Gól: Alex Constantino (2., 5., 11., 21., 23.), Fabio (8.), Juanra (33.)Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés