Garázdasággal gyanúsítják a rendőrök a fiatalkorúakat

Garázdasággal gyanúsítják a rendőrök a fiatalkorúakat
© Fotó: police.hu
Berekböszörmény – A két fiatalkorú muzeális értékű tűzoltókocsikat rongált meg. A biharkeresztesi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát – írja a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre 2018. április 9-én 8 óra körül tett bejelentést egy férfi arról, hogy a berekböszörményi faluház udvarán kiállított régi tűzoltókocsikat ismeretlenek felborították és megrongálták. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelyek eredményeként látókörükbe került két helyi fiatalkorú fiú.

Fotó: police.hu

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a fiatalokat, akik beismerték tettüket és elmondták a rendőröknek, hogy pusztán szórakozásból borították fel a kiállított tűzoltókocsikat – közölte a rendőrség.

Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a 15 éves fiúkkal szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés