Elsöprő újfalui siker a megyei futsalrangadón

Az Újfalu nyerte a megyei derbit
Az Újfalu nyerte a megyei derbit - © Fotó: Derencsényi István
Berettyóújfalu, Debrecen – Az esélyeknek megfelelően magabiztosan nyerte a megyei derbit a Mezei-Vill.

Ismét összecsapott az MVFC-Berettyóújfalu és a DEAC: a férfi futsal NB I. 12. fordulójában, hétfőn este a Pálfi István Rendezvénycsarnokban mérkőztek meg a felek, a sorozatban immár másodszor. Az első, még októberben rendezett egymás elleni találkozót 7–1-re nyerte a Berettyó, mely ezúttal egyetlen gólt sem engedélyezett riválisának, 8–0-ra győzték le a debrecenieket Gál Istvánék.

Rögtön az első percben betaláltak a hazaiak, Rafinha volt eredményes. Az első félidőben még Amílcar és Gál is megzörgette a cívisvárosiak kapuját, így szünetben 3–0-ra vezettek Sergio Mullor Cabrera tanítványai. A folytatásban sem változott a játék képe, tovább növelte előnyét a Mezei-Vill, mely elsöprő, 8–0-s sikert aratott.

di_mezei_vill_deac-14

Fotó: Derencsényi István

A MVFC továbbra is vezeti a tabellát, 30 pontot gyűjtöttek eddig Trencsényi Jánosék, a DEAC 12 egységgel a hetedik. Elek Gergő alakulata a következő körben, pénteken 18 órától az FTC-t fogadja a DESOK-ban. Az Újfalu hétfőn 18.15-től a Haladással meccsel Szombathelyen.

HBN


A tények

MVFC-Berettyóújfalu–DEAC 8–0 (3–0)

Pálfi István Rendezvénycsarnok, vezette: Deme Rajmund

MVFC: Mezei D. – Javi Sanchez, Kovács I., Harmati T., Rafinha. Csere: Tihanyi Cs., Daróczi D., Szabó P., Gál I., Amílcar, Trencsényi J., Nagy D., Takács Z., László M. Vezetőedző: Sergio Mullor Cabrera

DEAC: Dobi A. – Bun R., Szentes Bíró T., Tóth A., Kántor T. Csere: Faragó Á., Kasuba M., Sándor B., Esztergomi á., Buka B., Varga D., Szabó P., Györfi Gy. Vezetőedző: Elek Gergő

Gól: Rafinha (1.), Amílcar (10., 25., 27.), Gál I. (14.), Kovács I. (21.), Harmati T. (28., 32.)Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés