Egy autó a tetejére borult, bálák és szemét égett Hajdú-Biharban

Akt.:
Egy autó a tetejére borult, bálák és szemét égett Hajdú-Biharban
© Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Bakonszeg és Zsáka között szombaton délelőtt az árokba csúszott, majd az útnak csapódott, végül a tetejére fordult egy személygépkocsi, melyet a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók állították a kerekeire és eltávolították az útra szóródott törmeléket.

A mentés ideje alatt félpályás útzár volt érvényben. A járműben egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Mintegy százötven kukoricacsutka bála és két szalmabála égett szombaton reggel egy nagyhegyesi tanyán. A helyszínen levő három munkagép segítségével a tulajdonos megkezdte az éghető anyagok eltávolítását, a balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat.

A viharos szél miatt megdőlt és a gépjárműforgalmat is veszélyeztette Hajdúnánás közelében egy telefonoszlop, melyet a helyi hivatásos tűzoltók a kézi erővel és tárgymentő kötéllel távolítottak el. Személyi sérülés nem történt.

Gáz szivárgott egy PB gázpalackból szombaton délután Hosszúpályiban az Új közben egy családi ház konyhájában. A helyszínre riasztott létavértesi önkormányzati tűzoltók kivitték a meghibásodott palackot a házból, majd egy vízsugár védelme alatt a benne levő gázt a szabadba engedték.

Hajdúböszörményben a szeméttelepen, mintegy 20 négyzetméteren égett a szemét, amit a helyi hivatásos tűzoltók oltottak el.Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés