Balesetek és egy kéménytűz dolgoztatta meg kedden a tűzoltókat

Hármas karambol az M35-ös autópályán
Hármas karambol az M35-ös autópályán - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Két műszaki mentés és egy tűzeset volt a tegnapi nap mérlege a megye tűzoltói számára.

Két személygépkocsi és egy kamion ütközött az M35-ös autópálya 25-26 kilométer szelvényei között, a Budapestről Debrecen felé tartó irányban tegnap a kora esti órákban. A kamion átszakította a szalagkorlátot és az út melletti árokba hajtott. A helyszínre érkező hajdúböszörményi tűzoltók a gépjárművek áramtalanítását elvégezték, majd a sérült gépjárműveket az útról eltávolították. Teljes útzár mellett zajlott a beavatkozás. Két fő szenvedett könnyebb sérüléseket, akiket a mentők kórházba szállítottak.

Három személyautó ütközött össze kedd éjjel Berettyóújfalu és Földes között a 42-es főúton. A baleset következtében az egyik gépjármű utasa beszorult az autóba, ahonnan végül segítség nélkül ki tudott szállni. A helyszínre érkező berettyóújfalui tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították. A beavatkozás során teljes útzár volt érvényben. A balesetben egy személy könnyebben sérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Kéménytűzhöz riasztották tegnap délelőtt a tűzoltókat Balmazújvárosba, a Tó közbe. A helyszínre érkező balmazújvárosi és hajdúböszörményi tűzoltók a kéményben izzó kormot kézi szerszámok segítségével eltávolították. Az eset során személyi sérülés nem történt.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés