Az erősebbik nemnél is megyebajnok a DSZC-Eötvös DSE

A képen a bajnokcsapat
A képen a bajnokcsapat - © Fotó: Szombathy András
Debrecen – Mint arról korábban hírt adtunk a megyei felnőtt női röplabda bajnokságot veretlenül nyerte a 16 éves átlagéletkorú DSZC-Eötvös DSE.

Szombaton Berettyóújfaluban rendezték a férfi pontvadászat utolsó, hatodik fordulóját. Különösebb tétje már nem volt az eseménynek, de a presztízs azért fűtötte a játékosokat. A helyi Arany János Gimnázium csapatával egy rendkívül szoros mérkőzést játszott a DSZ-Eötvös DSE, végül a rövidített szettben tudta 20:18 arányban a maga javára fordítani a találkozót a debreceni gárda.

Így az egyesület történetében először tavaly megszerzett férfi megyebajnoki címet megőrizve ismét megyei bajnok lett a DSZC-Eötvös DSE! Külön öröm az egyesület háza táján, hogy először fordult elő, hogy egy szezonban mindkét nemű csapatuk megnyerte a bajnokságot.

A bajnokcsapat tagjai: Gyula Zoltán, Iberhalt László, Lakatos Attila, Orbán Attila, Pénzes Norbert, Pilka Gábor, Radócz Sándor, Schuller István, Szalóki Szabolcs, ifj. Szombathy András, Szombathy András, Vásár Zoltán.

A bajnokság végeredménye:

1. DSZC-Eötvös DSE

2. Arany János Gimnázium, Berettyóújfalu

3. Ebesi Sportbarátok Közhasznú Egyesület

4. HRSE

– Szombathy András –Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés