Ahogy várható volt, simán nyert az MVFC

Ez jó volt! – gondolhatta Trencsényi János (balra) és Amílcar
Ez jó volt! – gondolhatta Trencsényi János (balra) és Amílcar - © Fotó: Derencsényi István, archív
Berettyóújfalu – Egyetlen gólt sem engedélyeztek Trencsényi Jánosék a debrecenieknek.

Magabiztos, 4–0-s győzelmet könyvelhetett el a bajnoki aranyra pályázó MVFC-Berettyóújfalu csapata a férfi futsal NB I. rájátszásának harmadik fordulójában a megyei rivális DEAC ellen.

A Pálfi István Rendezvénycsarnokban feszültek egymásnak a felek hétfőn este: az első félidő végéhez közeledve indult be a gólgyártás, a 14. percben Serginho szerzett vezetést a hazaiaknak, az előnyt nem sokkal rá Harmati duplázta meg. Majd jött Amílcar, és 3–0-ra módosította az állást. A szünet utánra is maradt puskapor, Amílcar ismét betalált, ezzel kialakítva a 4–0-s sikert.

A Mezei-Vill továbbra is hibátlan mérleggel, 15 ponttal vezeti az A csoportot, a DEAC a harmadik négy egységgel. A következő körben az Újfalu szabadnapos lesz, a debreceniek pénteken 18 órától a Dunaferr gárdáját látják vendégül a DESOK-ban.

HBN


A tények

MVFC-Berettyóújfalu–DEAC 4–0 (3–0)

Berettyóújfalu, Pálfy István Rendezvénycsarnok, vezette: Szilágyi N.

MVFC: Tihanyi Cs. – Javi Sanchez, Gál I., Amílcar, Trencsényi J. Csere: László M., Kovács I., Szabó P., Harmati T., Nagy D., Takács Z., Rafinha, Serginho. Vezetőedző: Mullor Cabrera Sergio.

DEAC: Dobi A. – Sándor B., Esztergomi Á., Kondás K., Varga D. Csere: Faragó Á., Pázmándi D., Pallai Zs., Buka B., Szabó P. Vezetőedző: Elek Gergő.

Gól: Serginho (14.), Harmati (17.), Amílcar (18., 26.)Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés