Rudolf a Balmazban: Horváth Ferenc volt számára a garancia

Rudolf a Balmazban: Horváth Ferenc volt számára a garancia
© Fotó: balmazfoci.hu
Balmazújváros – A válogatott csatár, Rudolf Gergely a vezetőedző személye miatt is szerződött el Balmazújvárosba.

Többek között a DVSC együttesében is lehúzott éveket a 28-szoros válogatott támadó, Rudolf Gergely, aki az elmúlt pénteken fél plusz egy éves szerződést írt alá az újonc Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatával. A legutóbb az NB II-es Nyíregyháza Spartacusban futballozó 32 éves játékos lapunk kérdésére elmondta, elsősorban a balmazújvárosi tréner, Horváth Ferenc miatt költözött a Hajdúságba.

Élvezi az edzéseket

– Bár korábban remekül éreztem magam nyíregyháziként a Szpariban, de most nem úgy mennek ott a dolgok, mint korábban – kezdte Rudolf.

Nem értettem sok mindennel egyet, ami ott folyik, és ennek hangot is adtam.”

– Hangsúlyozom, olyan elnöke van a Szparinak, aki mindent megtesz a nyíregyházi futballért, ám olyan emberek veszik most körül, akik egyetlen dologban nagyon jók, a kommunikációban. Úgy vélem, ha NB I-es csapat akar lenni a Nyíregyháza, nem biztos, hogy ahhoz a megfelelő úton jár. Amint kiderült, hogy távoznom kell, felhívtam Horváth Ferit, akivel dolgoztunk már együtt. Tulajdonképpen ő miatta érkeztem Újvárosba, mert tudom, hogyan dolgozik és miként bánik a játékosokkal. Mind emberként, mind szakmailag nagyon elismerem őt. Szeretek vele dolgozni, nagyon élvezem az edzéseit, és az utóbbi fél évben ezt nem éreztem már a tréningek során. Feri nagyon odafigyel a játékosaira, ezért számomra nem volt kérdés, hogy ideszerződjek – jelentette ki a labdarúgó, aki korábban a francia, az olasz és a görög első osztályban is megfordult.

Jó szellemiségű csapat

– Láttam néhány meccsét a Balmaznak ősszel – beszélt új kenyéradójáról is a támadó. – Figyeltem őket, s nagyon tetszett a játékuk, ezért sajnáltam is, hogy sokszor nem úgy alakultak az eredményeik, ahogyan megérdemelték volna. Megnéztem például a Diósgyőr elleni hazai mérkőzésüket, amelyen kitűnően teljesített a gárda.

Bízom benne, hogy az előttünk álló fél évben én is hozzá tudok tenni valami pluszt a játékunkhoz, és sikerül kiharcolnunk a bentmaradást az élvonalban.”

– A srácok nagyon közvetlenül fogadtak, látszik, hogy jó szellemiségű társaságba kerültem. Ami tőlem telik, azt meg fogom tenni a klubért, és remélem, ez az eredményekben is megmutatkozik a tavasz folyamán – zárta szavait Rudolf Gergely.

HBN


Rudolf Gergely
Balmazújváros - Sikerült megegyeznie a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő labdarúgócsapatának a korábbi válogatott Rudolf Gergellyel. Az egykori lokista fél plusz egy évre írt alá. A hírt a balmazújvárosi klub hivatalos honlapján jelentették be. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Rudolf két év után sze...

Látogatás Virág Aladárék tanyáján
Balmazújváros - A Balmazújváros futballistája, Virág Aladár három éve remekül érzi magát a semmi közepén. Nemcsak a hideg miatt borzongató érzés, amikor a szikrázó januári fagyban megpillantjuk az alföldi kis tanyát a két esztendeje kiszáradt korábbi horgászparadicsom, a Mézeshegyi-tó szomszédság...

Dr. Tiba István klubképviselő és Lasha Shindagoridze
Balmazújváros - Lasha Shindagoridze a klub második téli igazolása. Másfél évre írt alá. A csatár 1993. január 30-án született Tbilisziben. Pályafutását az FC Sasco csapatánál kezdte. A 24 éves utánpótlás-válogatott játékos megfordult többek között az Aarhaus GF, az FC Zestafoni, és a Dinamo Tbili...Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés