Nyugodtan telt a péntek megyeszerte

Akt.:
Nyugodtan telt a péntek megyeszerte
© Fotó: Pixabay
Hajdú-Bihar – A rendőrök pénteki napja mozgalmas volt, a tűzoltókat szerencsére nem sokszor kellett riasztani. Ügyeleti híreink.

Péntek kora délután Egyeken, a Ságvári Endre utcában egy lakóházban a kályha mellett rongyok gyulladtak meg. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Egy fa ága lehasadt tegnap délután Debrecenben, a Kishegyesi úton. Az ág kerékpár útra dőlt. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 11 személyt fogott el, akik közül 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 33 személyt állítottak elő, köztük 13 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 19 esetben történt.

A tegnapi napon 11:22-kor Hajdúszoboszlón a Rákóczi és Szováti út kereszteződésében 2 személygépkocsi ütközött, egy könnyű sérültet szállítottak a kórházba, tudhattuk meg az OMSZ-tól.Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés