Kezelésbe vették a tűzoltók a Piac utcai havat

Kezelésbe vették a tűzoltók a Piac utcai havat
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Hó és jég okozott gondot Debrecenben és Balmazújvárosban is. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Nagy mennyiségű hó és jég veszélyeztette a járókelőket a debreceni Piac utcán. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói riasztották, akik a régi városháza épületéről gépezetes tolólétrán át, kéziszerszámokkal távolították el a havat. Hasonló esetekhez vonultak a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók is. A balmazújvárosi Veres Péter utcában két épület tetejéről is jégcsapokat távolítottak el a tűzoltók, mert azok veszélyt jelentettek a gyalogos forgalomra.

Kora délután egy parkoló autó motortere gyulladt ki a debreceni Csap utcában. Az ott lévők a tűzoltók kiérkezése előtt porral oltó készülékkel a lángokat eloltották, majd a debreceni hivatásos tűzoltók az utómunkálatokat végezték el egy vízsugárral.

A debreceni Kassai és a Hadházi út kereszteződésében egy idős embert gázolt el a vonat hétfőn délután. A mentőszolgálat és a rendőrség mellett a debreceni hivatásos tűzoltók is vonultak, akik a vonat utasait segítették át egy mentesítő vonatra. A sérültet a mentőszolgálat kórházba szállította.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Debrecen - Két személyautó karambolozott egy elvétett elsőbbségadást követően hétfő este a Kassai úton. Információink szerint a balesetben egy fő sérült könnyebben. Fotók: Matey István

Debrecen - Elgázolt a vonat egy idős embert a debreceni Kassai úton, a volt GÖCS-átjáróban hétfőn délután. A mentőszolgálat és a rendőrség mellett a debreceni hivatásos tűzoltók is kivonultak, s a vasúti szerelvény utasait átsegítették egy mentesítő vonatra. A sérültet a mentőszolgálat kórházba ...Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés