Egyértelmű győzelmi szándékkal utaznak el az újvárosiak

Egyértelmű győzelmi szándékkal utaznak el az újvárosiak
© Fotó: Kiss Annamarie
Balmazújváros - Újabb fordulót rendeznek a hétvégén a labdarúgó NB II-ben, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő ezúttal idegenben, Cegléden lép pályára vasárnap 14 óra 30 perckor.

Mint arról beszámoltunk, az Újváros az elmúlt fordulóban hazai környezetben megverte a Budaörs együttesét. A Kamilla hivatalos honlapja erről is kérdezte a csapatnál a kölcsönben lévő jobbhátvédet, Kovács Nikolaszt.

Feljebb lépnének

„Nagyon boldogok vagyunk” – utalt a múlt heti sikerre a bekk. „Minden meccsen jó teljesítményt kell nyújtania a csapatnak, hiszen minden pontra szükségünk van. A szurkolók nagyon nagy erőt adtak, és adnak a szurkolásukkal a találkozókon. A mérkőzésen az történt, amire készültünk: nagyon sok párharcot kellett megnyernünk. Úgy gondolom, hogy már az első félidőben is eldönthettük volna végleg a mérkőzést, de ez már a múlt, összességében az a fontos, hogy végül sikerült. Most pedig már előre kell tekinteni, és készülni a hétvégi mérkőzésre. Rövid leszek: egyértelműen győzni szeretnénk, és ezáltal még feljebb lépni a tabellán” – fogalmazott Kovács a balmazfoci.hu oldalon.

HBNBalmazújváros.
HAON.HU


hirdetés